Forny dit hus med nye tagrender

I ny og næ må du udskifte dine tagrender, for at undgå skader i fundament, træ- og murværk. Vi kan hjælpe dig allerede idag

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Nye tagrender

Tagrender har en afgørende og vigtig funktion for din bolig, idet de leder regnvand væk og ned i kloak og afløb. Uden tagrender vil vandet langsomt beskade fundamentet, mur- og træværk på boligen, på grund af de mange regnvejsdage i Danmark.

I Danmark løber der ca. 90.000 liter regnvand gennem vores tagrender. Det slider meget hurtigt på tagrenderne, og derfor er det vigtigt at de fungerer optimalt, for at undgå beskadigelse af bygningen.

Uanset hvilke type tagrende du vælger, er det vigtigt at vedligeholde dem så godt som muligt, for at de fungerer efter hensigten:

  • Hold derfor øje med utætheder eller tilstoppede tagrender, der over tid kan forårsage store skader på din bolig
  • Dine tagrender skal have fald, så vandet kan løbe hen til tagnedløbet
  • Fjern blade, løv og andet skidt løbende, så det ikke tilstopper dine tagrender

Derfor er en ny tagrende vigtig

En jævnlig udskiftning til nye tagrender er derfor en vigtig investering, da det kan forlænge husets gode tilstand.

En gammel slidt tagrende, forhindrer vandet i at løbe igennem mest optimalt, og har større sandsynlighed for at have sprækker og revner, der med tiden kan forårsagde skade på bygningen.

 

● Tagrender skal kunne klare omtrent 179 regnvejrsdage om året

● Defekte tagrender får sprækker og revner, der nemt giver skader på bygningen

● En ny tagrende forlænger levetiden på dit hus

● En ny tagrende bevarer værdien af bygningen

● En ny tagrende beskytter dit, så det forbliver flot og præsentabelt.

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

2

2. Vi tager kontakt

Derefter ringer vi dig op for at aftale mødetidspunkt.

3

3. Vi går igang!

Så begynder vi at bygge carporten og stopper først når du er tilfreds.

Nye tagrender er en vigtig del af vedligeholdelsen

En tagrende er selvfølgelig et must for enhver bygning, da det sørger for at aflede regnvand gennem afløb og ned til kloakken. Hvis tagrenden fungerer som den skal, undgår man skader på bygningens fundament, mur- eller træværk. Derfor er det vigtigt, at anskaffe sig en tagrende, som kræver minimum vedligeholdelse og har en lang levetid.

Du kan få dem i plast, zink eller stål, og der er fordele ved alle tre typer, men oftest falder valget på hvilket udtryk der tiltaler dig mest.

Har også en æstetisk dimension

Udover at have en praktisk og fundamentalt vigtig funktion for bygningen, udgør tagrender også en central rolle for bygningens udseende. En flot og velholdt tagrende giver bygningen det afsluttende finish, der har indflydelse på bygningens samlede udtryk.

Dog skal du være opmærksom på, at alt afhængig af hvilken type bygning der er tale om, kræver det forskellige type tagrender. Derudover spiller bygningens størrelse og i nogle tilfælde beliggenheden, også en rolle for hvilken slags tagrende der vil være bedst.

Kontakt os for nye tagrender

Det er ikke ligegyldigt hvilke tagrender du køber, til hvilken som helst slags bygning – så vi anbefaler, at du rådføre dig med en erfaren fagmand, til at hjælpe dig med valg og køb af en ny tagrende.

Der findes tagrender i zink, stål og plastik eller vi kan særbestille et helt femte materiale. Eksempelvis er ståltagrender ikke helt hensigtsmæssige, hvis du bor tæt på kyster grundet rust, og plastiktagrender fungerer ofte fint til kolonihaver, garager og mindre bygninger.

Tag en snak med os om dine ønsker til nye tagrender – vi giver altid et uforpligtende tilbud, og vores rådgivning er selvfølgelig også gratis.

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.