Ingen kompromis med kvaliteten af vores håndværk

Vi rådgiver gerne om design- og prisvalg, så du som kunde altid får en flot og funktionelt løsning til en pris, der overrasker positivt.

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Om Tagrendekompaniet

Tagrendekompaniet er et pålideligt og stabilt håndværkerfirma, med ekspertise og mangeårig erfaring indenfor blikkenslager-faget. Vi har base i Korsør, men har en bred arbejdsradius, der dækker hele Sjælland, Storkøbenhavn, Nordsjælland og Fyn.

Vi går ikke på kompromis med kvaliteten af vores håndværk og ønsker at skabe tilfredse kunder gennem veludført arbejde og overholdte aftaler.
Vi tilbyder forskellig services indenfor tagrender, hvor vi tager alle typer og størrelse opgaver. Vi elsker hvad vi laver, så vi siger yderst sjældent nej til en henvendelse.

Af samme årsag rådgiver vi gerne om design- og prisvalg, så du som kunde altid får en flot og funktionel løsning til en pris, der overrasker positivt. Vi har desuden et bredt samarbejde med andre faggrupper, og koordinerer derfor gerne hovedentrepriser.

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange detaljer som muligt.

2

2. Vi tager kontakt

Derefter ringer vi dig op for at aftale mødetidspunkt.

3

3. Vi går i gang!

Derefter starter vi med at bygge og stopper først når du er tilfreds.

HVAD SIGER VORES KUNDER

“Super god service herfra! De klarede en nem og hurtig udskiftning af tagrenderne på mit sommerhus, så nu kan regnen i Danmark bare komme an, hehe.”

Peter Møller

★★★★

“Jeg vil klart anbefale dem her. Vi fik en god snak om hvad jeg havde brug for og de kom og målte op, og meget kort tid efter havde de fået sat mine tagrender op.”

Jonathan Quist

★★★★★

“Gode, søde og dygtige håndværkere, der udskiftede vores tagrender. Mathias var hurtig til at svare på min henvendelse og var meget behjælpsom. Dem vil jeg klart bruge igen.”

Marianne Weber

★★★★★

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.