Plasttagrender er skabt til dansk vejr

Med en plasttagrende får du en tagrende, der har en holdbarhed på op til 25 år.

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Hvorfor en plasttagrende?

Hvis du overvejer at skifte dine tagrender ud, kan du med fordel overveje at anskaffe dig plasttagrender.

En plasttagrende har en lang levetid, hvis du sørger for at vedligeholde dem løbende – de kan holde helt op til 25 år. Desuden bibeholder plasttagrender deres udseende år efter år, fordi plast er modstandsdygtigt overfor luftforurening, saltvandståger fra kystområder og de ultraviolette stråler fra solen.

Derudover er plasttagrender fremstillet af genanvendeligt, blyfrit hårdt PVC plast, som ikke indeholder blødgørende, hvilket gør dem miljøanvendelige.

De mange fordele:
● Tåler havgus, UV-lys, saltvandståger og forurenet luft
● Gode hvis du i kystnære områder pga. tåler salttåger
● Kan have en holdbarhed i op til 25 år
● Korroderer ikke i modsætning til metaltagrender
● Fås i mange farver, som kan matche din bolig
● Billigste type tagrende
● Lette og medgørelige at håndtere og sætte op

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

2

2. Vi tager kontakt

Derefter ringer vi dig op for at aftale mødetidspunkt.

3

3. Vi går i gang!

Vi opsætter dine tagrender og stopper ikke før du er tilfreds.

Hvornår en plasttagrende ikke er optimal

Til trods for at plasttagrender er billige i drift og nemme at arbejde med, er de ikke ligeså hårdføre som metal, zink eller aluminiumstagrender.

De tåler ikke stød og slag særlig godt, dvs. du skal være forsigtig med at læne en stige op ad dem, når de jævnligt skal renses. De sprækker eller knækker nemmere end de andre typer tagrender. De er desuden også sværere at reparere, hvis først skaden er sket.

Selvom plasttagrender fås i mange farver, passer de rent æstetisk ikke til alle typer boliger – hvis din bolig har et eksklusivt udseende, er plasttagrender ikke en god løsning, da det vil ødelægge helhedsindtrykket.

En komplet tagrendeløsning

Vælger du at anskaffe plasttagrender gennem os, har du gjort hvad du skulle og slipper for resten. Vi gør resten af arbejdet færdigt for dig, fra opmåling til opsætning.

Det eneste du skal gøre er, at kontakte os med dine ønsker. Ved du heller ikke hvilke type tagrende du vil have, så bare rolig, her hjælper vi dig også. Det er nemlig essentielt, at du vælger den rette type tagrende. Vi guider dig gennem de muligheder du har, og de mange erfaringer vi har på området.

I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte alle tagrender, men blot renovere (nogle af) dine nuværende. Er du i tvivl herom, står vi også til rådighed. Kontakt os for en snak, og lad os gå i en god dialog om dine ønsker.

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.