En ståltagrende er en alsidig løsning

Kontakt os idag hvis du ønsker at høre mere om pris på ståltagrender. Du får hurtig betjening.

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Ståltagrender

Tagrender har en afgørende og vigtig funktion for din bolig, idet de leder regnvand væk og ned i kloak og afløb. Uden tagrender vil vandet langsomt beskade fundamentet, mur- og træværk på boligen, på grund af de mange regnvejsdage i Danmark. Det regner ca. 179 dage om året, så det er vigtigt at vælge en tagrende som passer på og til dit hus – og består af det rette materiale.

Hvorfor vælge en ståltagrende?

Ståltagrender er en alsidig god løsning til din bolig, idet de er nemme at montere og vedligeholde. Galvaniseret stål kan uden problemer modstå regnvejr, kulde, sne og de typiske danske efterårsstorme. Stål er et modstandsdygtigt stærkt materiale, og tåler derfor uden problemer stød og slag.

I modsætning til zinktagrender, der får en smuk patina med årene, patinerer ståltagrender ikke. Så vil du beholde det samme flotte og blanke udseende år efter år, er en ståltagrende en god mulighed for dig.

Økonomisk er det en lidt dyrere løsning end de mere lette plastiktagrender, men til gengæld er holdbarheden ganske fornuftig, og du kan beholde dine tagrender i mange år frem.’

De mange fordele:
● Stærkt og robust materiale
● Nemt at montere og vedligeholde
● Prisbevidst valg da du får god kvalitet til en god pris
● Bibeholder det blanke look år efter år
● Passer til de fleste typer boliger i Danmark
● Tåler det danske nedbørsvejr rigtig godt

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange detaljer som muligt.

2

2. Vi tager kontakt

Derefter ringer vi dig op for at aftale mødetidspunkt.

3

3. Vi går i gang!

Så monteres din radiatorskjuler og vi stopper først når du er tilfreds.

Hvornår ståltagrender ikke er optimale:

Man skal være meget opmærksom på boligens beliggenhed, hvis man overvejer at købe ståltagrender. De påvirkes nemlig hurtigere af rust end andre typer tagrender, så det anbefales ikke, hvis boligen ligger tæt på kystnære områder.

Dette skyldes at kystområder er i højere grad præget af salttåger og havgus, der forøger muligheden for rust – og hermed kan forkorte tagrendernes levetid betragteligt.

Desuden er ståltagrender også mere modtagelige overfor kemikalieforurenet luft, der kommer fra tung fremstillingsindustri. Så bor du i nærheden af dette, anbefaler vi det heller ikke.

En komplet tagrendeløsning

Uanset om du er handyman eller ikke har begreb om tagrender, kan du trygt tage kontakt til os. Vælger du at anskaffe ståltagrender gennem os, kan du roligt læne dig tilbage og slappe af. Vi gør nemlig resten af arbejdet for dig, fra opmåling til opsætning.

Det eneste du skal gøre er, at kontakte os med dine ønsker. Ved du heller ikke hvilke type tagrende du vil have, så bare rolig, her hjælper vi dig også. Det er nemlig essentielt at du vælger den rette type tagrende. Vi guider dig gennem de muligheder du har, og de mange erfaringer vi har på området.

Valget af tagrende bør nok mest af alt komme an på, hvilken finish der tiltaler dig mest. Prisniveauet og øvrige parametre er langt hen ad vejen sammenlignelige. I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte alle tagrender, men blot renovere (nogle af) dine nuværende.

Er du i tvivl herom, står vi også til rådighed. Kontakt os for en snak, og lad os gå i en god dialog om dine ønsker.

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.