Lad os stå for udskiftning af dine tagrender

Vi har nogle af de dygtigste VVS’ere til at udføre store som så opgaver, så tøv ikke med at kontakte os om dit projekt

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Udskiftning af tagrender

Tagrender er ikke bare til pynt. De sørger for at lede regnvand væk fra din bolig, så din bolig ikke tager alvorlig skade.
Vælg tagrender i et materiale, som passer til dit hus, og som du bliver glad for at se på i mange år fremover.

Bør du renovere eller udskifte?

Det er ikke i altid nødvendigt at udskifte (alle) tagrenderne, men man kan overveje at renovere de eksisterende. Det er muligt at reparere eventuelle revnede eller knækkede tagrender, alt afhængig af materiale og placering. Ved en komplet udskiftning af alle tagrender, sikrer du selvfølgelig, at alt er nyt og fejlfrit. Du kan også overveje delvist at skifte nogle ud og delvist renovere.

Uanset hvad, kræver det dog som oftest en uddannet fagmand til at vurdere, hvorvidt det er værd at beholde den nuværende løsning eller om det er nødvendigt med en komplet udskiftning.

Vi har stor erfaring med rådgivning og vejledning af mulige løsninger, så vi kommer gerne ud og kigger på det, så du kan træffe en kvalificeret beslutning. Du kan kontakte os her på siden, eller ringe til os for en hurtigere betjening – så kan vi hurtigt hjælpe dig igang med dit projekt

Renovering af tagrende fra tagrendekompagniet

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange detaljer som muligt.

2

2. Vi tager kontakt

Derefter ringer vi dig op for at aftale mødetidspunkt.

3

3. Vi går i gang!

Derefter starter vi på opgaven og vi stopper først når du er tilfreds.

Hvilket materiale?

Det kan for nogle virke som en større videnskab, at finde ud af hvilke type tagrende, der skal til hvilke type bolig. Hvor boligen er placeret spiller også en rolle i forhold til levetid og vedligeholdelse. Vi tilbyder tagrender i både plast, zink og stål.

Plasttagrender er en billig løsning, men med lang levetid. Det fungerer godt, hvis du bor tæt på kystområder.

Hvis du vil have solide tagrender, der kan klare de danske vind- og vejrforhold, skal du overveje ståltagrender.

Vælger du en zinktagrende, giver du din bolig en vis æstetik og finish, samtidig med at det er slidstærkt og ruster ikke let.

Der er fordele og ulemper ved de forskellige materialer, som du blandt andet kan læse meget mere om her på vores hjemmeside. Vi anbefaler dog alligevel, at du henvender dig til os, så vi kan rådgive dig med udgangspunkt i din bolig og dens beliggenhed. På den måde er du sikker på, at du tager forbehold for faktorer, der kan have afgørende betydning for tagrendernes holdbarhed – og i sidste ende kan have betydning for din boligs stand, beskyttelse og værdi

Alle muligheder står åbne

Som din VVS’er er omhyggelighed, pålidelighed og stærk faglighed nøgleord for os. Det er vigtigt, at man kan stole på sin VVS’er – beslutningerne, der tages undervejs, skal svare til dine ideer, og det lægger vi stor vægt på.

Kontakt os på 70 22 85 56  og vi kan guide dig igennem de mange – for nogen uoverskuelige – løsningsmuligheder, så du er helt sikker på at du får den bedste løsning, der passer din bolig og dens beliggenhed.

Vi rådgiver dig gerne gennem materialer, udseende, størrelser, holdbarhed og egenskaber. Uanset hvilke ønsker du ender med at have, får du altid et uforpligtende gratis tilbud med fra os, som altid er inklusiv opmåling, levering og opsætning.

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.