Giv din bolig mere stil og kvalitet

Zinktagrender er ikke kun en tagrende. Den har et æstetisk udseende, der giver dit hus det ekstra finish.

100% GRATIS TILBUD

KONKURRENCEDYGTIGE PRISER

ERFARNE HÅNDVÆRKERE

Få et gratis tilbud

Eller ring på:

Tlf. 53 80 19 20

Zinktagrender

Hvorfor vælge en zinktagrende?

En zinktagrende forbinder mange med den klassiske tagrende. Det er en rigtig god løsning til din bolig, da den er robust og meget alsidig. Zink kan tåle de mange danske regnsvejrsdage og salttåger og havgus, så du behøves ikke bekymre dig så meget om holdbarheden.

I modsætning til en plasttagrende, der nemt får revner og sprækker, er en zinktagrende langt mere modstandsdygtig overfor slag og stød. Derfor er det en lidt dyrere løsning end øvrige tagrender, men de har en solid holdbarhed, som du kan regne med og som gør op for prisen.

Derudover har en zinktagrende et helt andet udtryk end øvrige tagrender, ved at udstråle en højere kvalitet og æstetik, som kan passe bedre til nogle typer boliger end eksempelvis hvad en plasttagrende kan.

Zinktagrender bliver desuden kun flottere med årene, idet den skinnende blanke overflade langsomt får en naturlig patina, der danner en grålig overflade i materialet, også kaldet hvidrust. Det har dog ingen betydning for tagrendens holdbarhed, og det tilføjer blot et stilet finish til din bolig.


Fordelene ved zinktagrender:
● Passer til alle typer huse uanset beliggenhed og størrelse

● Modstandsdygtig overfor det danske klima og ruster derfor ikke let

● Tåler stød og slag, i modsætning til plastikttagrender

● Får en flot patina med tiden

● Udstråler høj kvalitet, der kan matche din bolig

Sådan arbejder vi

1

1. Giv os dine detaljer

Udfyld vores formular med så mange informationer som muligt.

2

2. Vi kontakter dig

Vi kontakter dig hurtigt derefter for at aftale et mødetidspunkt.

3

3. Vi går igang!

Så lægger vi dine nye gulve og stopper ikke før du er tilfreds.

Hvornår zinktagrender ikke er optimalt:

Som nævnt passer zinktagrender til alle typer boliger, uanset beliggenhed. De er lidt dyrere end plast- og ståltagrender, men kvaliteten og det eksklusive udtryk, gør i høj grad op for prisen. Du kan være sikker på, at du slipper for at skifte tagrender igen de næste mange år frem.

En komplet tagrendeløsning

Vælger du at anskaffe zinktagrender gennem os, så kan du læne dig tilbage og slappe af. Vi gør resten af arbejdet for dig, fra opmåling til opsætning. Det eneste du skal gøre er, at kontakte os med dine ønsker, så skal vi nok overtage derfra.

Ved du heller ikke hvilke type tagrende du vil have, så bare rolig, her hjælper vi dig også. Det er nemlig essentielt at du vælger den rette type tagrende. Vi guider dig gennem de muligheder du har, og de mange erfaringer vi har på området.

I visse tilfælde er det ikke nødvendigt at udskifte alle tagrender, men blot renovere (nogle af) dine nuværende. Er du i tvivl herom, står vi også til rådighed. Kontakt os for en snak, og lad os gå i en god dialog om dine ønsker.

Lad os ringe dig op

Indtast dine kontakt oplysninger så tager vi fat på dig indenfor 24 timer.